Om Koral – Guld & Sølv

Forretningen ligger midt på gågaden i Herning og vi har eksisteret siden 1979. Vi fører smykker og ure i høj kvalitet og har altid et stort og spændende smykke udvalg. Vi er et team af friske og faguddannede piger, som elsker smykker. Vi yder professionel rådgivning og giver altid god service.

Gravering:
Vi udfører alle former for gravering. Vi graverer i smykker, korpus, bestik, flagstænger og pokaler. Vi har mange forskellige skrift typer og ønsker du monogram gravering, klarer vi også dette. Vi har en hurtig leveringstid, da vi selv graverer her i huset.

Reparationer:
Vi udfører reparationer og vedligeholdelse af dine smykker. Vi renser og trækker perlekæder om – ved jævnlig brug er det en god ide, at få det gjort ca. 1 gang om året. Vi isætter diamanter og rhodinerer dine hvidguldssmykker. Når din hvidguldsring bliver rhodineret, bliver den samtidig efterset i indfatningen – om stenen sidder, som den skal. Vi anbefaler en rhodinering ca. 1 gang om året. Vi laver guldringe og sølvringe større eller mindre – samtidig bliver din ring pudset flot op.

Gammelt guld:
Vi køber gammelt guld – har du gamle eller defekte smykker liggende, som du alligevel ikke kan bruge, så kom ind og få det vejet, og vi giver en rigtig god pris for det. Køber du nye varer for værdien, få du 50% ekstra oveni guldprisen. Vi smelter også dit gamle guld om til nye smykker f.eks til armbånd, kæder og vielsesringe. Kom ind og se mulighederne.

Ønsker du en vare, vi ikke har på lager, skaffer vi den til dig i løbet af få dage. Du er altid velkommen på en kiggetur og vi giver gerne kataloger med hjem til inspiration.